ThesisTools
Online EnquêtesHelpdesk & Assistentie


Veelgestelde vragen Pay What You Want Privacy Algemene Voorwaarden Bewerkersovereenkomst Over ons ContactPay What You Want - Vrijwillige betaling


Ben je erg tevreden met de (gratis) diensten van ThesisTools Pro? Of hebben we je geholpen met aanpassingen aan je vragenlijst? Voor kleinere verzoeken sturen we geen facturen, maar het kost ons nog altijd wel tijd. Hiervoor hanteert ThesisTools.be daarom het PWYW-principe.

Pay-What-You-Want (PWYW, Betaal wat je wilt) is een prijsmodel, waarbij de prijs door de koper wordt bepaald. De verkoper biedt een dienst of product aan zonder prijs, en aan de koper wordt gevraagd te bepalen wat het voor hem waard is. De koper heeft daarbij de mogelijkheid om ook niets voor het product te betalen, oftewel de waarde van het product voor hem op nul te zetten. De transactie vindt plaats voor deze prijs, zonder dat de aanbieder zijn aanbod kan intrekken.

Meer informatie:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pay-What-You-Want
Dus wanneer je erg tevreden bent met onze service, nodigen we je uit zelf een gepaste wederdienst te kiezen.

Voor enkele diensten is een PWYW-bijdrage voor ons een vanzelfsprekendheid:

Vragenlijst verlengen
Vragenlijsten staan standaard 3 maanden online. Voor het gros van de vragenlijsten is dit voldoende om de datacollectie af te ronden. Een enquête kan verlengd worden, maar hiervoor vragen we dus een bijdrage, de hoogte van de bijdrage wordt bepaald door de gebruiker; er is voor wat betreft de hoogte geen richtlijn.

Van Rixtel Media
Sint Servatiusstraat 13
NL-5757 BW Liessel

06-16540375 / (0031)616540375

BTW nr. NL001895144B63
KvK Oost-Brabant 34 226 667

ING Bank: NL40INGB0004830870
J.H. van Rixtel, Liessel