•  

  Één bond.....of liever niet?

  Vechtsportend Nederland is voor MMA en kickboksen georganiseerd vanuit verschillende bonden.
  De Vechtsport Autoriteit (VA) houd sinds enkele jaren toezicht op het geheel. Er is door de VA gewerkt aan meer kaders en kwaliteitswaarborging om veiligheid te borgen en escalaties te voorkomen.

  Nu wordt er gekeken hoe de toekomst eruit moet zien, hoe de organisatie vormgegeven moet worden. De VA wil graag naar één bond toe werken om voor hen gegronde redenen. Zie: www.vechtsportautoriteit.nl voor meer informatie. Deze keuze voor 1 bond zou moet zorgen voor verdere verbeteringen in vechtsport land, zoals: aansluiting bij het Noc-NSF, geld van loterijen en het voeren van één ranking, dit zijn enkele voorbeelden daarvan. Redenen waarvan lang niet iedereen denkt dat ze een positieve aanvulling zullen zijn en de sport goed zullen doen. Men is bang voor te veel bestuurlijke invloed en daarbij behorende machtsposities.

  Tijd om de achterban te bevragen middels deze korte enquête hoe zij hierover denkt. Vanuit een werkgroep voor het opzetten van een overkoepelend orgaan zijn we benieuwd naar jullie zienswijze. Jouw mening telt mee!
  De antwoorden worden anoniem verwerkt!