•  
  Hallo geneeskundestudent!

  Welkom bij de nationale IMS enquête 2018. Tof dat je de tijd hebt genomen om op deze link te klikken! Het onderwerp van deze enquête is 'Digitalisering in de gezondheidszorg'. In deze enquête leggen we je in 10-15 minuten een aantal vragen voor over digitalisering in de praktijk én in de opleiding.

  Met het invullen draag je niet alleen bij aan de uitkomsten van deze enquête, maar maak je ook nog eens kans op mooie prijzen! Dit jaar verloten we onder de deelnemers niet alleen twee ABCDE cursussen van Xpert college, maar ook een pocketversie cardiologie van Compendium Geneeskunde én een iPad!
  Des te meer reden om snel verder te klikken en de enquête in te vullen. Dank en succes!

  IMS bestuur 2018

  -------------------------------
  Uiteraard worden je antwoorden op de vragen geanonimiseerd verwerkt. De data die hiermee verkregen wordt, kan op een niet-herleidbare manier worden gebruikt voor publicatie. Je hebt het recht om je tijdens of na deelname terug te trekken uit het onderzoek. Dien hiervoor uiterlijk 24 uur na deelname je verzoek in via onderwijs@imsnederland.com. Ook voor overige vragen of opmerkingen kan je terecht bij dit emailadres. Door verder te gaan, bevestig je dat je akkoord gaat met deze voorwaarden. •  1%