•  
  Mijn naam is Sanne de Munck. Voor mijn afstudeeronderzoek voer ik een campagne effectonderzoek uit voor Defence for Children – ECPAT Nederland. Voor meer informatie over de organisatie kunt u kijken op de website www.ecpat.nl. Het gaat om de campagne ‘Don’t Look Away’. Deze campagne stimuleert toeristen om niet weg te kijken voor kindersekstoerisme wanneer zij op vakantie zijn maar om vermoedens hiervan te melden bij www.meldkindersekstoerisme.nl.

  Voor het invullen van deze enquête maakt u kans op een cadeaubon van €25,- voor Coolblue. Vergeet daarvoor niet om aan het eind van de enquête uw e-mailadres in te vullen.

  Voor het invullen van deze enquête is het van belang dat u 18 jaar of ouder bent en in de afgelopen drie jaar (vanaf 2015) naar een risicobestemming voor kindersekstoerisme heeft gereisd. Dit zijn landen in Zuidoost-Azië, Midden- en Zuid-Amerika, Oost-Europa en verschillende delen van Afrika. Denk aan Thailand, Cambodja, Brazilië, Costa Rica, Kenia, Gambia of Roemenië.

  Als u nooit naar dit soort landen bent geweest, dan bedank ik u voor uw interesse maar u valt niet onder de juiste doelgroep.

  De volgende enquête heeft twee onderdelen. Het eerste onderdeel gaat over kindersekstoerisme, het tweede onderdeel gaat over de campagne ‘Don’t Look Away’.

  Met kindersekstoerisme worden situaties bedoeld waarin een dader een vorm van seksueel geweld tegen een kind pleegt tijdens kort of langdurig verblijf in een buitenland.

  Het invullen van deze enquête zal ongeveer 5-10 minuten duren.

  In dit onderzoek is uw anonimiteit gewaarborgd, dat wilt zeggen dat u niet identificeerbaar bent met uw antwoorden.

  Bij voorbaat dank voor uw medewerking.