•  
  Beste paardensporter!

  Innovatie speelt een belangrijke rol in onze maatschappij. In alle sectoren wordt steeds meer geïnnoveerd en ook in de paardensector begint innovatie een steeds belangrijkere rol te spelen. Maar welke factoren spelen een rol bij de beslissing om een innovatie in de paardensector te kopen? Op welke manier moeten ondernemers reclame maken voor een product? Dit zijn vragen die belangrijk zijn bij het op de markt zetten van een innovatie.

  In dit onderzoek is de definitie van innovatie;
  Een innovatie is een nieuw product, een nieuwe dienst, een vernieuwing van een bestaand product of een vernieuwing van een bestaande dienst.

  In dit onderzoek van de HAS Hogeschool wordt door middel van een enquête onderzocht aan welke voorwaarden innovaties moeten voldoen voordat deze worden geaccepteerd door paardenmensen. Voor het verkrijgen van voldoende ingevulde enquêtes kunnen we de hulp van alle paardenmensen in Nederland goed gebruiken! Het invullen van de enquête zal ongeveer 5 minuten in beslag nemen en de gegevens zullen anoniem verwerkt worden. Vul bij de laatste vraag je e-mailadres in, wij verloten onder de deelnemers 5 x 2 kaartjes voor Horse-Event!

  Alvast bedankt voor uw deelname!

  Met vriendelijke groet,
  Suzanne Maas, Linda Peeters en Madelon van Spanjen