•  

  In de gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals nemen we het voortouw om de haalbaarheid te onderzoeken van een nieuw toekomstbestendig glasvezelnetwerk. We willen graag van u weten hoe u op dit moment het gebruik van internet en televisie ervaart.

  Waarschijnlijk gebruikt u dagelijks internet voor werk of gewoon omdat u het handig vindt. Bent u tevreden met wat u heeft? Kijkt u ervan op dat niet elke inwoner of bedrijf als vanzelfsprekend gebruik kan maken van supersnel internet? Wilt u zich inzetten zodat ieder gezin in uw woonplaats kan beschikken over snel internet? Allemaal vragen die voor de gemeenschap van belang zijn en die de uiteindelijke vraag zullen beantwoorden: ‘Willen we er gezamenlijk voor zorgen dat iedereen in onze gemeente kan beschikken over supersnel glasvezel?’

  Om hier meer inzicht te krijgen, vragen wij u de enquête in te vullen. Het invullen duurt slechts enkele minuten.
  Vul de enquête voor 29 december a.s. in en win een Samsung tablet.

  Om een goed beeld te krijgen, is het van belang dat zoveel mogelijk inwoners deze enquête invullen. Attendeer daarom ook vrienden, kennissen, collega’s en familie en vraag hen de vragen te beantwoorden.

  Glasvezel bereidt ons voor op de toekomst.
  Er zijn tal van redenen waarom glasvezel een prominente rol in ons leven gaat spelen. De een vindt televisie in hoge kwaliteit (8K TV) of interactieve televisie belangrijk. De ander wil voordelig telefoneren of supersnel internetten. Naast nieuwe mogelijkheden op het gebied van televisie, internet en telefonie zijn er nog tal van andere belangrijke redenen te noemen:
  • De gemeente wordt een aantrekkelijkere plek om te wonen en te werken.
  • Senioren kunnen langer zelfstandig en veilig thuis blijven wonen.
  • Een stimulans voor bedrijvigheid, ook voor de agrarische en toeristische sector.
  • Toekomstgericht onderwijs heeft supersnel glasvezel nodig.
  • Thuiswerken is mogelijk zonder beperkingen
  • Glasvezel is de basis voor 5G, smart living (domotica), smart mobility, digitale (mantel) zorg etc.

  Uw mening is belangrijk! Vul de enquête in vóór 29 december.
  Bent u voorstander voor een glasvezelnetwerk? Bent u tevreden met het huidige aanbod? Vul de enquête in en maak kans op een Samsung tablet!