•  

  Enquête cultuurvisie gemeente Land van Cuijk

  Met ingang van 1 januari 2022 zijn de voormalige gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill & Sint Hubert en Sint Anthonis opgegaan in de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Dit brengt nieuwe uitdagingen én kansen met zich mee, onder andere op het gebied van kunst en cultuur.
  Daarom wil de gemeente graag van inwoners horen wat hun wensen en behoeften zijn op het gebied van kunst en cultuur in het Land van Cuijk. Wat is goed en wat zou u graag (anders) zien als u het voor het zeggen zou hebben? Waar liggen voor u op het gebied van kunst en cultuur de prioriteiten en wat mist u in het huidige kunst- en cultuuraanbod? Hoe belangrijk vindt u specifiek cultuuraanbod en waar mag er meer van zijn?

  De uitkomsten van dit onderzoek zijn onderdeel van de uiteindelijke cultuurvisie voor de gemeente Land van Cuijk. Deze visie moet er voor gaan zorgen dat alle inspanningen die worden gedaan op dit gebied zoveel mogelijk bijdragen aan een waardevolle en levendige gemeente, waarin iedereen mee kan doen aan kunst- en cultuurbeoefening.

  Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Om u te bedanken voor de medewerking verloten we verschillende cadeaubonnen onder de deelnemers.
 •