•  

  Woont of werkt u in de regio van Arnhem en Nijmegen? Dan hoor ik graag uw mening!

  Beste bezoeker,

  Ik ben Meike Weijde en ik studeer communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek bij Park Lingezegen.

  Park Lingezegen heeft zes evenementenlocaties die beschikbaar zijn voor mensen om activiteiten en evenementen te organiseren. Er wordt hier nog weinig gebruik van gemaakt. In tijden van corona is dat natuurlijk (haast) niet mogelijk. Toch wil ik u graag een aantal vragen stellen om informatie op te halen. In de toekomst is het de bedoeling dat de evenementenlocaties optimaal gebruikt gaan worden.

  Om hier aan bij te dragen doe ik onderzoek naar hoe de communicatie over deze evenementenlocaties verbeterd kan worden. Daar is inzicht in de wensen en verwachtingen van omwonenden en initiatiefnemers voor nodig.

  Ik nodig u graag uit om deze vragenlijst in te vullen. Daarmee helpt u mij enorm met mijn onderzoek. Uw deelname is volledig vrijwillig, de verzamelde gegevens worden anoniem geanalyseerd.

  Wanneer u nog vragen, opmerkingen of moeilijkheden hebt, kunt u contact met mij opnemen via m.weijde@parklingezegen.nl. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten.

  Alvast bedankt voor uw deelname! •  3%